به گزارش جام جم آنلاین، آخرین دیدار از هفته بیست و سوم رقابتهای فوتبال لیگ برتر عصر امروز بین تیم های صنعت نفت و ملوان در ورزشگاه تختی آبادان برگزار شد که دو تیم در پایان به تساوی یک به یک دست یافتند.
در این دیدار امید شریعت زاده در دقیقه ۲۹ برای تیم آبادانی گل برتری را به ثمر رساند اما ملوانی ها سه دقیقه بعد توسط مهران احمدی به گل تساوی دست پیدا کردند. در ادامه تلاش دو تیم برای رسیدن به گل برتری ثمری نداشت تا امتیازات تقسیم شود.
تیم فوتبال صنعت نفت که امیدوار بود سه امتیاز این دیدار را بگیرد و کورسوی امیدش برای ماندن در لیگ برتر را حفظ کند، با این تساوی ۱۳ امتیازی شد تا در کنار نفت مسجدسلیمان که همین تعداد امتیاز را دارد گزینه های اصلی سقوط باشند. البته آبادانی ها به خاطر تفاضل گل بهتر در رده پانزدهم ایستادند و مسجدسلیمانی ها به رده شانزدهم سقوط کردند.
ملوان بندرانزلی هم با این تساوی ۲۴ امتیازی شد و در رده دوازدهم باقی ماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان